Tender Rossi & Jag

Tender Rossi & Jag

lördag 30 juni 2012

Oplanerat

Gårdagen gick till allt möjligt utom ridning. Dagen var rolig och man är ju glad när man mår så pass att man vill följa till Birsta och köpa stolpar till takbygget. Tore och Gerda hänger på och vi märker ganska snart att det är fler än vi som tänkt köpa något i Birsta idag....
Inget onödigt spring utan lastar stolpen och in en snabbis på Granngården för mera flugspray och spån till Rossi. Köpte en stor saltsten som jag tänkte dom skulle få. Har gått ute dygn nu och dom lapar friskt då dom är inne för sadlingen.
På väg hem så beställer vi Pizza som intas på altanen hos Tore och Gerda. Smakar faktiskt riktigt bra.
Har lite blåsor och ont i munnen men det går ner ganska mycket i alla fall.
Fikar en kopp kaffe och nybakt sockerkaka. Några vänner till dom kikar förbi och gör oss sällskap.

Vi beslutar att åka till Murberget och se Niklas trolovade Josefin sjunga och dansa på Nordiska dagarna. Riktigt duktiga ungdomar från Norge,Danmark,Finland och Sverige gör ett gemensamt uppträdande. Härlig stämmning och vädret är på vår sida ikväll.
Murbergets härliga sommar scen i gungning!
Gerda,Niklas,Tore och Mats på gräsläktaren.
Niklas måste raskt krama sin duktiga Ossa <3
Många var det som var och kikade och ur puplikhavet kommer ett sms och vi blir bjudna på kaffe och tårta efteråt. Det tackar man inte nej till och Mats och jag åker och tar en fika med Nina och Benka innan vi sadlar om och tar jänkarna ner på kvällens cruising. Jag myser till med en filt och tycker det är roligt att se vilket intresse det är för det här med bilarna.Eftersom det är Krig ( på låtsas) så är det många "krigare" ute också och dom fotar friskt alla fina bilar.
Stannar och pratar med vänner och det kikas på varandras bilar mm. Vi cruisar på tills Nybron stänger och vi beger oss hem till slafen.
Mys pys =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar