Tender Rossi & Jag

Tender Rossi & Jag

söndag 10 juni 2012

Cruising och fint besök.

Lördag tog jag och Cia ett pass på ridbanan på ganska ivriga hästar.Rossi var lite otålig och Calle var riktigt på gasen. Vi tränar på så gott det går och Är ändå rätt nöjd med passet på slutet. Provred i min gamla Simco men tycker inte att det var till belåtenhet och kanske var det den som gjorde Rossi lite irriterad, Nya tag imorgon.Kankse ville dom ner på betet, imorgon provar vi att rida efter deras betnings timmar så får vi se. Vi har dom bara på bete ca 4 tim per dag så slipper vi kanske för feta hästar och risken för alla skit sjukdomar som kan följa med för mycket av det goda. Lagom är bäst...även för häst =)
Stora ytor men vem vill äta ensam?
Lördags kvällen vigs åt cruisingträff i Sundsvall och det är himla skoj tycker jag. Slår följe med några kompisar och susar neröver. Väl framme må jag säga att jag aldrig sett så mycket bilar någonsin!! jag undrar hur många det var egentligen. Svängen går lite väl sakta och vi tar och parkerar en stund för att kika på lite bilar. Många riktigt fina och andra kanske mindre fina men övervägande riktigt tjusiga.
Får sällskap en stund i bilen av några vänner och tar en kaffe tillsammans. Daniel och Emelie var också nere och kikade. Vi skulle haft en barn bil stol så kunde dom åkt med, vi får ta och fixa det.

Hallon lakrits mmmmmums!

Wiew from a challenger ;)
Brummade hemåt och gjorde ett pizza stop på Mini innan vi for hem och snusade.KL 02:45 ZZzzZZzz!!

Söndagen vart trevlig då vi fick besök av Mats släkta från Övik. Kul att ses och vi kikar runt på ägorna lite och tar en fika. Fått låna en byggställning så vi ( Mats ) kan komma ända upp på taket i sommar och byta det =)
Vi rullar tillsammans in till Tore och Gerda som bjuder på grillat. Blir lite sugen på att krypa ned i deras resväska och följa med på deras resa till veckan, först Vancover sedan till Las Vegas och vidare till New York. Tänk vad roooligt det skulle vara. Men kanske nästa år....hoppas.
Gott och trevligt.
Mätta och glada åker vi hemåt och längtes till att få se deras bilder från resan som dom lovat visa då dom är hemma igen.
Mot ridbanan med nybetade mätta pållar som var mycket trevligare att ha att göra med idag. Knott och mygg gör mina beröm vilor lite jobbiga men dom kan ju inte uteslutas så bara att stå ut.
Mycket bättre pass idag. Red i winteen och allt var som vanligt igen. Rider ett väldigt varriations rikt pass med lite av varje. Provar några fattningar från stilla stående och det tar sig. Vänster går rktigt bra men höger som vanligt lite traggligare. Men men vad gör väl det. det blir som det blir. Tränar lite preceition och mjukgörande och är mycket nöjd med lillen. Kliver av masserar och stretchar lite lätt och Rossi är med på noterna där. Skööönt tyckte han.Nu drar det ihop sig till våran "riktiga" tävlings debut. Nästa helg startar vi på D-nivå på MWG. Spännande som tusan och de mönster vi fått var ganska svåra, men det är väl bara att göra det så gott man kan. Längtes till vi får trailmönstren...tro hur svårt det blir då? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar