Tender Rossi & Jag

Tender Rossi & Jag

lördag 23 juni 2012

Midsommar!

Vilket otroligt midsommar väder. Varmt och sooool hela dan B)

Vi plockar ihop och tar med oss det vi ska ha och ger oss iväg till Brännströms för att fira sommarens högtid. Vet inte riktigt säkert men i minst 25 år har vi varit där varje midsommar. Ibland har vi varit stora gäng ibland lite färre. Många av åren har vi haft alla våra barn med och det har varit riktiga familje fester med lekar och stoj. Vi har suttit ute bland mygg och knott i ur och skur. Men med åren har det blivit ändringar både här och där och numera har vi lyxen att få sitta inne på glasverandan och slipper brännmyans ihärdiga jakt på blod.

I år var det väldigt lugnt och vi var ensamma med värdparet vilket bara är kul och vi har aldrog trpkigt tillsammans. Vi äter gott med allt som hör midsommar till. Jordgubbar,melon och Rose´. Sedan sill och färskpotatis för att sedan ta en promenad och ladda för grillning och ett gott rött.
Hoppas ni också haft en härlig dag. Lite myspys bilder från dagen.
Mmmmmm!
Coola brillor B) på coola Julia.
Sämre kan man ha ne:)
Älskar älskar inte ?
Jag dricker inte klockor....men jag dricker gärna ur :))
Tänt var det här!

Medium rear ??
Kvällen smyger sig på.
Mätta och glada så tar vi tag i ett sällskaps spel som är alldeles lagom svårt att klara efter ett glas eller två. Många skratt och senare så är det oavgjort 1-1 tjejerna mot killarna. FRID!
Somnar sött och låter pållarna sova vidare ute då vi kommer hem då dom redan lagt sig till ro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar