Tender Rossi & Jag

Tender Rossi & Jag

torsdag 24 maj 2012

Sommar =)

Vilken underbar dag. Vädret är ju som en riktig sommardag. Ringer och bokar tid för att prova ut peruk :P känns ju sådär men kanske lika bra att ha en till hands. Mamma är i stan hos min bror så hon ska hänga med och vara smakråd.
Daniel och Emelie kommer ut efter lunch och Daniel ska fixa med stereon till Dodgen. Mekonomen dagen till helgen med cruising och vore kul att ha lite musik att lyssna på,visst brummar V8 fint men lite andra toner vore gott.
Så himla bra med en egen personlig tekniker =)
 Emelie och jag sofftar i solen och kikar på medans Daniel får krypa bland kabelhärvorna.
Neo är med och full av energi som vanligt. Lite fundersam då han får sitta på gräsmattan och tycker det är lite läskigt med gräset,inte smakar det någe gott heller. Men till slut så vågar han ge sig ut på upptäcktsfärd.
Gladfisen <3
Skyndar sedan ut och målar det sista i sadelkammarn. Det känns skönt att det är klart. Ska bättra på lite lister nu bara. Nu har jag bara en himla massa målning kvar i stalldelen :P Men det blir ju fasligt snyggt så det är väl värt mödan då det är klart.
Snor ihop lite middag sedan liten vila i hängmattan innan det är dags för ett ridpass på banan. Startar upp som vanligt och kämpar på med formen i alla gångarter , övergångar och ökar och minskar. Lite tungjobbat idag så jag får jobba på rätt bra ett tag men han lossnar fint emellanåt. Svårt som f..n att hålla formen i fattningarna men bara att jobba vidare. Vi ska fixa det också så småningom.  Gör ganska många fattningar och avsaktningar bara att nöta på. Rider lite koner och bommar emellanåt så han får lite annat att tänka på mellan varven. Myggorna gör varje vilopass till en plåga. Nöjda och lite lätt svettiga bara trots värmen gör vi kväll.
Flera av Norrlands tjejerna är nere på Axvalla och sätter oss på kartan. Går riktigt bra för dom och vi håller tummarna här hemma att resten av helgen går i samma fina anda =)  Kanske i framtiden.....skulle vara så kul att kunna delta någon gång....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar