Tender Rossi & Jag

Tender Rossi & Jag

tisdag 24 april 2012

Promenadväder =)

Jobbar halvtid på förskola nu och kommer att få vara kvar till sommaren först och främst. Börjar komma in i rutiner och lär känna barnen mer dag för dag och det känns riktigt bra =) Tänk att komma på morgonen och bli glatt mött av ett HEJ MJAO!!
Fullt upp är det och med 19 småttingar som ska fikas,kläs för utelek,lunchas,tvättas,bytas,snytas och sussas så har men inte långsamt i alla fall :)

Kommer nu även jobba på Jysk på em så nu är det heltid resten av veckan. Behövs då man vill ha in lite slantar.

Idag blev det uteritt med Maria och Calle i vårsol?! Vi brukar oftast få riktigt busväder på våra rid dagar så det vart genast ännu trevligare. Vi gav oss upp mot skogsvägen och vi skrittade då man inte törs lita på vägarna här nu då tjälen går :( Men jag kortade upp och tränade läxa med jämna mellanrum och varvade med lång tygel fri skritt. Blev bättre och bättre och var riktigt nöjd med mjukheten vi fick till på slutet.
Mina muskler (bröstrygg & höftböjaren!!) däremot vart påmind om helgens prövningar och sa AJ!! Bara att nöta vidare så ger det sig väl snart.
Vi har ett riktigt skrotområde som ska passeras och man är lite rädd för OM hästen av någon anledning skulle komma på sidan av vägen så är risken stor att det går illa. Järnskrot i alla möjliga former och annat skit ligger runt omkring.
Men en board skiva som låg på vägen blev idag en bro...inga problem tyckte Rossi som tassade över på första försöket. Sedan fyra stora granstockar som blev skrittbommar och sedan gick vi över en rejäl tjock järnskivebit som inte heller var något läskigt även fast det klingade när han klev på. Vart lite natur trail.
Imorgon kommer Olle och det är dags att bli av med sulor och brodd. Skönt ska det bli....men är nästan nervös efter förra gången :(
Gott och roligt att slaska och plaska i vårfloden med kompisen :)
På kvällen kom Daniel ut och vi tar en promenad med Neo och Texas i kvällsolen.Så nöjd och glad lill killen för jämnan <3 Väl hemma fikar vi bär och glass,banan och bär för Neo ben till Texas, mumsigt.
<3<3<3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar